Столичната община обяви организация на движението във връзка с честването

...
Столичната община обяви организация на движението във връзка с честването
Коментари Харесай

Временна организация на движението в София за честването на 20 г. от членството ни в НАТО

Столичната община разгласи организация на придвижването по отношение на честването на 20 години от участието на Република България в НАТО.
Забранява престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на площад " Кн. Александър I " от 12 ч. на 28 март до привършване на събитието на 29 март. 
 
От 8 часа до привършване на събитието на площад " Николай Гяуров " и на югоизточната дъга на пл. " Св. Александър Невски " също са неразрешени престоят и паркирането. 
 
От 14 ч. до 22 ч. на 28 март и също по този начин от 7 ч. на 29 март до 2 ч. на 30 март се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. " Цар Освободител " - сред ул. " Г. С. Раковски " и площад " Независимост ".  
 
От 14 ч. на 28 март до привършване на събитието на идващия ден се позволява престоят и паркирането на пътни транспортни средства, пренасящи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.
 
Столичната дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на мероприятието, постове за надзор и контролиране на придвижването на основни кръстовища.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР