Столичната община и УМБАЛ Лозенец“ инициират съвместна дългосрочна кампания за

...
Столичната община и УМБАЛ Лозенец“ инициират съвместна дългосрочна кампания за
Коментари Харесай

Лекари от УМБАЛ „Лозенец“ преглеждат хората от Домовете за стари хора в София

Столичната община и УМБАЛ „ Лозенец “ предизвикват взаимна дълготрайна акция за профилактика и здравна грижа на настанените консуматори в Домовете за остарели хора на територията на Столична община – Дом за остарели хора (ДСХ) в кв. „ Горна баня “, ДСХ „ Дълголетие “, ДСХ в кв. „ Зона Б-5 “ и в ДСХ „ Надежда “. Това оповестяват от Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Общо по време на акцията ще бъдат прегледани над 500 възрастни хора. Първите безвъзмездни профилактични съдови прегледи ще се проведат на 4 февруари 2024 година в Дом за остарели хора „ Надежда “.

Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Лозенец “ ЕАД е многопрофилно лечебно заведение, профилирано в неповторими за страната диагностично-лечебни действия като образна диагностика, инвазивна кардиология, ендоскопска хирургия и други, в което работят висококвалифицирани експерти от разнообразни специалности. Приоритет в политиката на Столичната община е обезпечаване на добра среда за живеене на хората от третата възраст, ползватели на обществените услуги, и предложение на качествена здравна грижа, за възстановяване на благосъстоянието  им, показват от Следствен отдел към окръжна прокуратура.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР