Столичанка отправи апел към водачите, които избират да паркират, блокирайки

...
Столичанка отправи апел към водачите, които избират да паркират, блокирайки
Коментари Харесай

Майка отправи апел към всички столични шофьори СНИМКА

Столичанка насочи зов към водачите, които избират да паркират, блокирайки придвижването на пешеходците.

Тя илюстрира апела си и със фотография - на нея се вижда кола, която е оставена навръх продължението на тротоара, а пресичащите жители би трябвало да я заобиколят, с цел да преминат. Ситуацията, която изключително затруднява майките с колички, измежду които е и дамата, сигнализираща за порочната процедура. Случката е от пресечка на ул.  " Коста Лулчев ".

" Знам, че местата за паркиране са ъгъл, само че разберете, че е извънредно неловко, а от време на време и невероятно, да се качиш на тротоара без да излизаш на платното за придвижване, а като буташ количка или си мъчно преносим, си е напряко рисково прекарване и се молиш на всички богове някой да не вземе, да не те види ", написа Ирена Ч.

Други жители също я поддържат, като допълват, че казусът с запушването в региона е всекидневие.

" Това е всекидневие, правила съм забележка на паркиралите там главно ми се зъбят и ми споделят че не е моя работа, видимостта е дребна там също т.е не се виждат пешеходците като минават, само че заради липса тук-там за паркиране това е ситуацията ", разяснява Ина В.

" Подавате сигнал на 112 с точния адрес, само че до момента в който сте на място тъй като ще ви желаят информация за автомобила какъв е с какъв номер е. Правите му и една фотография с телефона и си продължавате по пътя. КАТ са длъжни да си обработят сигнала ", написа различен жител.
Вижте и цялата обява, споделена от Ирена Ч.:

" Като пешеходец, като водач и най-много като майка, бутаща количка, доста бих се радвала, в случай че хората, спиращи на мястото (ул. " Коста Лулчев ", посока ул. " Гео Милев ", малко след " Скай Сити " ) от фотографията (и на други подобни), преустановят тази своя процедура, тъй като достъпът до тротоара се запушва.
Знам, че местата за паркиране са ъгъл, само че разберете, че е извънредно неловко, а от време на време и невероятно, да се качиш на тротоара без да излизаш на платното за придвижване, а като буташ количка или си мъчно преносим, си е напряко рисково прекарване и се молиш на всички богове някой да не вземе да не те види. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР