Столичаки изпаднаха в ужас заради мъж, който обикаля района на

...
Столичаки изпаднаха в ужас заради мъж, който обикаля района на
Коментари Харесай

Брутално! Столичанки през сълзи разказват за неописуем ужас на Лъвов мост СНИМКИ

Столичаки изпаднаха в смут поради мъж, който обикаля региона на Лъвов мост. Оказва се, че индивидът е нападателен и налита на пердах на дами. Това излиза наяве от роман на пострадали в обществените мрежи.

Ето какво споделя една от тях, без редакторска интервенция:

"Привет на всички!Имам особено послание към вас за този човек от фотографията! Днес моята другарка на Лъвов мост беше полята с кафе и удряна няколко пъти с юмруци!Аз съм безмълвна пред протичащото се,защото допускам,който и да е ходил на Лъвов там постоянно има хора!

На помощ и се притичват глухоням,друг ром и рускиня,къде сме ние българите,къде е нашата поддръжка,свикнали сме да седим и да гледаме сеира!Надявам се това да не ви се случва и да се пазите,но очевидно и помощ от никого не може да се чака!Безхаберието е цялостно!Родители и другари се тормозят!

Апела ми към вас е в случай че може да се пазим взаимно,а не да сме като прословутите маймуни-не слушам,не приказвам,не виждам,докато това е по този начин,утре вие ще сте идващите! ", написа пострадала в една от групите в обществените мрежи.


Веднага под поста ѝ се заредиха реакции и мнения на други спечелили, като част от тях също са си имали взимане предоставяне с индивида:

"Зайче Заьо Оооо този го познавам, скоро преди месец яде доста пердах персонално от мен тъй като блъсна жена ми и тя падна с детето на земята..

Maria Mihaleva Този същия, една заран ме наплю и мен на светофара на бул. Христо Ботев и бул. Сливница. Аз съумях да отвръщам и го изблъсках на платното. Според мен въобще не би трябвало да се разхожда по улиците

Василена Василева Чета мнения и съм в потрес от написаното от някои хора, след това по какъв начин да очакваш въобще някой да ти се притече на помощ при нужда. Най-вероятно идващия път като видите този урод да атакува следващото момиче или жена, ще се чудите с какво тя е провокирала това, отговорът е с НИЩО! Преди да пишете “защо не звъннахте на полицията” се уверете, че действително не сме, тъй като ОТНОВО споделяме, че има доста тъжби против ненормалника. Или да го прибират, или да го стрелят. Ако вие или вашите деца сте пострадали щяхте да мислите същото и не ви го поисквам.

Силвия Христова Колко необичайно,че дават отговор единствено за дами, че са пострадали и резултат няма. Ще ви помоля да си спестявате поучаващите мнения, какво трябвало да се направи, като към този момент са били взети ограничения и нищо. Всеки доста знае, до момента в който не го изпита или не види болката в близък си...не ме натоварвайте ненужно.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР