Стоим по си и се пазим от въздуха. В него

...
Стоим по си и се пазим от въздуха. В него
Коментари Харесай

Дишаме невъзможен въздух. Ето как да помогнем на дробовете си!

Стоим по си и се пазим от въздуха. В него тази година има Covid-19. Има и, като този проблем датира от доста по-отдавна и от време на време се обостря. Такъв миг е в този момент и към този момент сме толкоз изтерзани от размишления по какъв начин и какво дишаме, че никой няма сили да иронизира коледната декорация в града или да измисля истински смешки за това по какъв начин снегът и тази година ни изненада.

Докато въпреки всичко сме си у дома и вършим всичко по силите си, с цел да се съхраним физически и душевен, можем в действителност в действителност да си помогнем.

Тъй като няма по какъв начин да повлияем на навиците на сънародниците си за напредване и отопление, нито да променим политиките по обработка на боклука и надзор на замърсяващите въздуха действия, остава ни да се спасяваме по единично.

Как? С чаша чай. Звучи вярно, също така по всичко проличава, че в действителност работи.  могат освен да укрепят здравето, само че също по този начин имат способността да лекуват инфекции и да възвръщат белите дробове. 

Може да ги добавите в храната, да ги употребявате под формата на етерични масла, да си вършиме инхалации или да ги приготвите на чай. При всички положения печелите точки пред невъзможния въздух на открито.

Подбрахме за вас естествени средства, които могат да укрепят здравето на белите дробове и да им оказват помощ в борбата с отрицателното влияние, което замърсяването на въздуха може да окаже върху човешкото тяло. Билките, които ще видите имат следните общи преимущества: облекчаване на запушването на гърдите и носа, успокояване на носните проходи, които са раздразнени, потискане на признаци като кихане, кашлица и отичане на жлезите. 

Имат антихистаминови и антиоксидантни качества и са зложелател на токсините, които могат да бъдат причина за болести на дихателна система.

Mащерка

Това лечебно растение отстрани наслояванията и успокоява дразненето на дихателните пътища. Етеричните масла в мащерката са отлични антибиотици, имат противогъбични и противовъзпалителни свойства, укрепват имунната система и подтикват процесите на филтриране в белите дробове. Можете да употребявате мащерка както за чай, по този начин и за инхалация. Това ще ви разреши да стимулирате премахването на токсините от дихателната система.

Вижте още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР