Стилияна Николова продължи с отличното си представяне на Световната купа

...
Стилияна Николова продължи с отличното си представяне на Световната купа
Коментари Харесай

Нови две титли за Стилияна Николова от Световната купа

Стилияна Николова продължи с отличното си показване на Световната купа по художествена гимнастика в София. След като през вчерашния ден българската прелест победи в многобоя на самостоятелното, през днешния ден тя сграбчи купата и във финалите на обръч и топка.

На топката Николова игра солидно и заслужи оценка 33.800, с което изпревари Ади Кац от Изреал с две десети. На трето място финишира италианката София Рафаели, а другата ни представителка във финала Ева Брезалиева не съумя да изиграе съчетанието си чисто и остана на седма позиция с оценка 28.750.

Малко по-късно Николова завоюва златото и във финала на топка. Там тя се показа брилянтно и получи оценка 35.000, с което не остави късмет на конкуренцията. Далеч зад нея на второ място остана Рафаели с 33.150, а бронзовият орден бе за узбекистанката Тахмина Икромова (31.750).

За Николова предстоят още два финала през днешния ден - на лента и бухалки, до момента в който Брезалиева ще вземе присъединяване във финала на бухалки. Българският отбор също ще се бори за още два медала през днешния ден, откакто през вчерашния ден завоюва злато в многобоя. Грациите ни ще вземат участие във финалите на пет обръча и на три ленти плюс две бухалки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР