Стилистът на хайлайфа - екстравагантният и неподражаем Валентин Кулагин е

...
Стилистът на хайлайфа - екстравагантният и неподражаем Валентин Кулагин е
Коментари Харесай

Ванко 1 върна усмивката на Валентин Кулагин

Стилистът на хайлайфа - екстравагантният и безподобен Валентин Кулагин е прочут с мъчителния си перфекционизъм. До скоро той прилагаше маниакалния си артистизъм върху безбройните нашенски и интернационалните звезди, които се възползват от услугите му. Е, следновогодишно очевидно е пристигнало време да добави неповторимия си персонален имидж с чисто нова усмивка, видяха наши кореспонденти.

 

Редакцията ни научи, че Кулагин си е направил доста модерната процедура-бондинг, с цел да се снабди с искрящо бяла фасада, която да добави звездният му аутфит.

 

Както и различен път сме споменавали, клиниката е благосъстоятелност на някогашният рапър и сегашен бизнесмен- Иван Главчев, по- прочут, като Ванко 1.

 

Изглежда, че денталния бизнес на Ванко 1 върви доста добре, защото елитната клиника под тепетата продължава да натрупа известни персони в портфолиото си от пациенти. Сред нейните постоянни пациенти са Благой Георгиев, еротичната актриса Диана Габровска,  Наталия Гуркова, огромна част от звездите на Алфа Мюзик, както и голям брой модели и инфлуенсъри.

 

Столичните клюкари пък тръпнат в очакване какъв брой дълго гримьорът ще се радва на ослепително бялата си усмивка, поради заканите на Тони Стораро да му избие зъбите поради пиперливи реплики, изречени по негов адрес. Ние имаме вяра, че чисто новият бондинг ще накара Кулагин да си отваря устата единствено по хубави мотиви, вместо да се заяжда наляво и надясно. Или пък да одобри разпрата с необятна душа и още по-широка усмивка, която с помощта на Ванко 1 и лекарите в клиниката е още по-очарователна.

Тагове: Ванко 1 Валентин Кулагин V1 Clinic
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР