Стил, красота, интериор, кухня – има ли нещо, в което

...
Стил, красота, интериор, кухня – има ли нещо, в което
Коментари Харесай

Заповедите за красотата, които всяка французойка спазва

Стил, хубост, интериор, кухня – има ли нещо, в което французойките не могат да ни дадат образец? 

Техният нехаен взор върху всеки аспект на живота е дал своя отпечатък и върху грижата, която поставят за хубостта си. За тях аленото червило, очната линия и разпилените талази в косите са изцяло задоволителни, с цел да създадат усещане. И нямат потребност от претъпкан козметичен несесер, стига в него да се крият главните beauty артикули. Ето за какво техните минималистични препоръки за хубост сигурно ще се харесат на мързеливите дами… а и на всички останали!

Изхвърлете сешоара си

По отношение на косата, французойките залагат повече на нещата, които НЕ вършат. На първо място е сушенето със сешоар. Момичетата си икономисват топлинното отнасяне, което поврежда косъма, като оставят косата да изсъхне сама. Това е тайната на небрежните им прически, които нямат потребност от стайлинг.

 Заповедите за хубостта, които всяка французойка съблюдава

Не забравяйте продуктите след измиване

Грижата за косата не завършва под душа. А фактът, че не прекаляват със сешоарите и машите, напълно не значи, не не употребяват артикули за стилизиране. Ключът се крие в съвършения артикул за съответната текстура. Дали това ще е масло за сухите краища, крем за къдрици без отмиване, изсъхнал шампоан, придаващ размер, зависи единствено и само от косата.

Чистата вода е изцяло задоволителна

Според парижанките, потреблението на измиващ артикул (гел, пяна и т.н.) би трябвало да бъде лимитирано до един път дневно, по опция вечер. По този метод ще премахнете остатъците от грим и замърсяването, насъбрано денем. Сутрин обаче заложете на чиста вода или тампон, пропит с мицеларна вода. Кожата ви няма потребност от нападателни артикули след сън.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР