Стела и Мирослав Бакалови избрали точно днешния ден за сватбата

...
Стела и Мирослав Бакалови избрали точно днешния ден за сватбата
Коментари Харесай

Младоженци напуснаха сватбата, за да пуснат бюлетини

Стела и Мирослав Бакалови избрали тъкмо днешния ден за сватбата си, защото връзката им почнала на тази дата тъкмо преди 9 години. В наличието на кумовете си Иван и Силвия, съпрузите направиха първата си фамилна фотосесия пред паметника на Асеневци във Велико Търново, а младоженецът Мирослав Бакалов изясни, че няма по какъв начин да подценен подобен значим миг като гласуването.

 

„ Моментът, в който сме, не е по-маловажен. Важно е да се направи изборът за по-добро бъдеще – и в града, и в селата “, сподели той.

Двамата са дали своят вот в село Къпиново. Желанието им е селото да се развива все по-добре, тъй като е значимо децата да порастват умерено, да са измежду природата, да имат същинско детство – не пред компютъра. „ Избрали сме село, което е близо до града, тъй като градът е значим за образованието, за развиването “, сподели Мирослав. Предложението към Стела той е направил на пътя пред общината точно на Нова година.

 

Рано сутринта пък до урните във Видин стигна без непозната помощ Марин Йончев, който след два дни ще отпразнува своя 99-и рожден ден.

„ Нашето време си отиде, само че все пак съм тук. Дошъл съм пеш. Не съм пропущал избори, откогато съществуват “, сподели столетникът.

 

Той е дал своя вот и три пъти с машини, само че не срещна усложнения и с хартиената бюлетина, защото: „ Преди два месеца си направих интервенция на очите. Сега съм дори без очила. Виждам като момче “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР