Стефанос Циципас имаше фантастичен старт на новия сезон, след като

...
Стефанос Циципас имаше фантастичен старт на новия сезон, след като
Коментари Харесай

За само 21 минути: Защитаващият шампион Циципас записа 11-та поредна победа в Монте Карло

Стефанос Циципас имаше приказен старт на новия сезон, откакто завоюва първите си 10 мача за 2023-та, единствено че наподобява провалянето във финала на Аустрелиън Оупън пречупи нещо в него и от този момент не е същият състезател. В допълнение към това, то международният номер три имаше травма в рамото, която го спря от присъединяване в Акапулко и също така повлия на изявите му в Инидън Уелс и Маями, където гъркът съумя да завоюва общо единствено една среща. Самият Циципас призна, че неговата огромна цел е да бъде в оптимална форма за началото на клей сезона и наподобява е постигнал това, тъй като през днешния ден изглеждаше в отлична кондиция за мача си против Бенжамен Бонзи от откриващия кръг на Мастърса в Монте Карло.

Защитаващият първенец записа своята 11-та поредна победа в Княжеството и наподобява насочен към своята трета поредна купа на шампионата, а успеха му пристигна след единствено пет изиграни гейма, защото французинът се отхвърли - 4:1 гейма в интерес на Циципас и отричане на Бонзи. Такa вторият подложен се класира за класира за осминафиналата фаза, където го чака среща с един всред квалификанта Алексей Попирин и носителя на трофея от Сантиаго - Николас Джари.

Балканецът започва дуела по съвършен метод и незабавно осъществя пробив, с цел да се откъсне напред с 3:0 гейма. Непоставеният играч завоюва идващото си подаване, само че внезапно стартира да изпитва доста мощни болки в региона на лявата си китка и беше заставен да се отдръпна от мача, като показа на противника си, че е допустимо и да има строшаване в проблематичната зона.

Get well soon,
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР