Стефанос Циципас и Александър Зверев се класираха за осминафиналите на

...
Стефанос Циципас и Александър Зверев се класираха за осминафиналите на
Коментари Харесай

Циципас и Зверев с победи в Рим, ще играят отново тази вечер

Стефанос Циципас и Александър Зверев се класираха за осминафиналите на тенис шампионата в Рим, откакто завоюваха през днешния ден доиграванията на срещите си надлежно с Лоренцо Сонего и Джей Джей Улф.

Петият в схемата Циципас в профил представителя на домакините Сонего след триумф с 6-3, 7-6 (3). Гъркът се нуждаеше от един пробив, с цел да завоюва откриващия сет, а по-късно бе по-солиден от италианеца в тайбрека на втория, с цел да стигне и до крайната победа. По-късно довечера, Циципас още веднъж ще бъде на корта и негов конкурент отново ще бъде състезател от Италия – Лоренцо Музети, който пречупи съпротивата на Франсис Тиафо след поврат с 5-7, 6-4, 6-3.

Onwards to the last 16! comes back out after the rain to defeat Sonego 6-3 7-6 at
— Tennis TV (@TennisTV)
Зверев, 19-и подложен в шампионата, постави завършек на присъединяване на американеца Улф след 6-4, 7-5. Двата сета започнаха по еднакъв метод – с пробив за германеца, само че разликата във втория беше, че Улф върна мигновено брейка. Все отново, по-класният от двамата тенисисти стигна до нов брейк, след който сервира сполучливо за завършек на срещата. По-късно през днешния ден, Зверев ще играе с третия в схемата Даниил Медведев в спор за място на четвъртфиналите.

Zverev
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР