Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Най-известната по света българска актриса - Мария Бакалова,

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg
Най-известната по света българска актриса - Мария Бакалова,
Коментари Харесай

Татуираната Мария Бакалова пусна СЕЛФИ от Супербоул, нейните Овни ликуваха с Купата

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Най-известната по света българска актриса - Мария Бакалова , сe оказа фенка на американския футбол. Не е ясно от кой тим е в България - дали Нефтохимик или Черноморец, само че пък зад Океана чаровната звезда показва пристрастия към Лос Анджелис Рамс. Именно Овните победиха рано тази заран наше време с Купата " Винс Ломбарди, откакто надделяха трагично с тъчдаун в края Синсинати Бенгалс, които никой не слагаше в сметките за постигане до огромния дуел.



56-ият Супербоул се организира на домакинския стадион на Рамс - " СоФай " в Ингълууд, Калифорния. Това даде в допълнение криле на жълто-сините и техните звезди Арон Доналд, къотърбека Матю Стафорд и определеният за MVP - Купър Куп, чието героично улавяне минута преди края даде шампионския подтик. 

Мария Бакалова бе направила знамение като се бе сдобила с билет за грандиозното представление, което приковава пред екраните най-вече фенове в Съединени американски щати. Тя очевидно бе сама на мача, тъй като пусна селфи от първите редове. Талантливата актриса бе по екип на Рамс , тематична шапка с козирка,а сластно червило, маркови слънчеви очила и краткотрайна татуировка на врата допълваха блестящия й имидж, в звук със противоречивото събитие.

Куотърбекът на спечелилите Матю Стафорд приключи с индикатори от 283 подадени ярда при 26 сполучливи опита от 40, 3 тъчдауна и 2 пресечени паса. В същото време сътрудника му в редиците на Синсинати Джо Бъроу приключи с 263 ярда при 22 сполучливи паса от 33 опита, 1 тъчдаун и нито един интерсепшън.

Първите точки на цялостния до краен лимит 70-хиляден стадион " СоФай ", чиято стойност е 5,5 милиарда $, бяха за отбора на Лос Анджелис Рамс , който поведе със 7:0 след 17-ярдово подаване на куотърбека Матю Стафорд към уайд ресийвъра Одел Бекъм-младши.

Синсинати Бенгълс понижи на 3:7 след тъкмо попадение от фийлд гол на кикъра Еван МакФерсън, само че тъкмо след началото на втората четвърт Рамс направиха втория си тъчдаун в мача, при който Стафорд откри уайд рисийвъра Купър Къп с подаване за 11 ярда. При спомагателната точка " овните " пробваха нещо ексцентрично, само че то не се получи и това остави преднината им 10 точки при 13:3. Това бе и най-големият задатък за домакините в мача, защото Синсинати отговори с два следващи тъчдауна. Първият от тях пристигна преди края на първото полувреме, когато триково осъществяване разреши на рънинг бека Джо Миксън да подаде на Тий Хигинс, който бе оставен изцяло непокрит в ендзоната.

Проблемите на калифорнийския отбор се усилиха в допълнение, откакто Одел Бекъм-младши получи травма в коляното в безконтактна обстановка и се свлече на земята, като по този начин и не съумя да се завърне в игра. На почивката Лос Анджелис Рамс въпреки всичко водеше с 13:10, а обичайното музкално шоу на полувремето не разочарова със звездния си състав, включващ легендите на хип-хоп музиката Доктор Дре, Снууп Дог, Еминем, Кендрик Ламар, Мари Джей Блайж и Фифти Сент.

И до момента в който публиката на " СоФай " към момента бе във екстаз от музикалния театър, Синсинати наниза нов тъчдаун. Още в първия нападателен снап за второто полувреме Джо Бъроу откри със 75-ярдов пас Тий Хигинс, който преодоля опеката на корнербека Джейлън Рамзи и умерено избяга до крайната зона на полето. Повторенията демонстрираха, че каската на Рамзи е била хваната от Хигинс, само че този подробност се изплъзна на съдийската бригада и тя призна тъчдауна за постоянен.

Още при идващото разиграване Матю Стафорд позволи подаването му да бъде пресечено, само че за негово благополучие съотборниците му в отбраната на Рамс лимитираха вредите единствено до фийлд гол за нови 3 точки, който даде преднина на " бенгалс ките тигри " от 20:13 пет минути след старта на второто полувреме. В идващите минути отбраните на двата тима взеха превес, като изключително впечатляващо бе представянето на отбранителния такъл на Рамс Аарън Доналд, който единствено в третата четвърт на мача записа на сметката си пет удара против куотърбека на Синсинати Джо Бъроу.

Фийлд гол на Мат Гей съкрати изоставането на Рамс на 4 точки, а първото резултатно отиграване за един от двата тима в последната четвърт пристигна 1:25 минути преди края, когато Стафорд откри Купър Къп с пас по въздуха от първия ярд. Тъчдаунът на домакините даде опция на Синсинати и Бъроу да потърсят най-малко равнене в резултата в последните секунди.

Ключовите отигравания обаче още веднъж пристигнаха от отбраната на Рамс и по-специално от Аарън Доналд, който първо събори на земята Самаджи Перайн при трети даун за 1 ярд, а незабавно по-късно доближи и Бъроу на четвъртия даун и не му разреши да подаде към собствен съотборник, което постави и завършек на срещата.

За Рамс това е втора купа в клубната история след тази в Супербоул XXXIV, когато обаче отборът преставляваше град Сейнт Луис. Бенгалс пък губят Супербоул за трети път и остават без трофея " Винс Ломбарди " във витрината си. За " Най-полезен състезател " в мача бе определен Купър Къп, който завърши срещата с 8 хващания за 92 ярда и 2 тъчдауна и още 7 ръшинг ярда. 36-годишният ментор на Рамс Шон МакВей пък стана най-младият старши треньор в историята на Националната футболна лига (НФЛ), който става първенец.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР