Стефан МАРКОВ, Novinite.bgНаправилата ядрен пробив в порноиндустрията Диана Габровска смята

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgНаправилата ядрен пробив в порноиндустрията Диана Габровска смята
Коментари Харесай

СНИМКИ Диана Габровска: Порното е необикновена професия, а аз съм обикновен човек

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Направилата нуклеарен пробив в порноиндустрията Диана Габровска счита снимането на филми за възрастни като невероятна специалност. За сметка на това горещата MILF-сензация се самоопредели като елементарен човек.

Така комбинацията е налице. Знае се че противоположностите се притеглят, а този физичен закон в тази ситуация с Диана важи с цялостна мощ. Лентите се с нея се гледат от милиони и гръцката й продуцентска къща Sugarbabes може да е удовлетворена от избора да заложи на разкрепостената българка.

Последното секс осъществяване на Габровска е с сътрудник българин. Иде тирада за първата порно сцена сред нашенци, които не се крият зад псевдоними. В клипа сластната Диана е богаташка, която скучае, а палавата и същина се разпростира щом зърва мускулестият градинар. В този облик влиза Красимир Джунов, прочут от риалитити " Фермата ".

За няколкото дни, откогато сцената видя бял свят е гледана рекорден брой пъти. Това е следващото доказателство, че Диана Габровска провокира интерес освен при започване на кариерата си в розовите филми, а съумява да задържи вниманието и с течение на времето.

Така че - какъв брой пък да е елементарна? По-скоро е специфична, само че скромността, когато камерите са загасени е друга тематика.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР