Стайлинг, грим и безупречна усмивка, разбира се, красят човек. Фризьор-стилист

...
Стайлинг, грим и безупречна усмивка, разбира се, красят човек. Фризьор-стилист
Коментари Харесай

15+ красавици, които стигнаха до опитен фризьор и сега не знаят как да се преборят с феновете

Стайлинг, грим и безупречна усмивка, несъмнено, красят човек. Фризьор-стилист Евгений Жук се занимава с трансформацията на хората като част от плана: той оказва помощ на дамите да изберат вярната прическа и нови облекла. А други експерти от екипа му – зъболекари, гримьори и хирурзи – работят върху външния тип на участниците.

Подбрахме няколко фотоси от профила на стилиста в Instagram, с цел да ви покажем какъв брой ловко Юджийн разпростира капацитета на женските облици. Искаме да ви напомним, че би трябвало да има повече положителни вести, в сравнение с неприятни. Да пишем за добрина е наша работа, тъй че най-после ще намерите още една порция позитивно.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


Тази жена, цъфтяща след промяна на имиджа, е майка на 5 деца.

14.


15.


16.


17.


18.


19.


Бонус № 1: Трансформациите на мъжете наподобяват по-лесни, само че също толкоз впечатляващи, колкото и женските.


Бонус № 2: Самият Евгений Жук наподобява като холивудска звезда. Той припомня ли ти за някого?

Е, считаме, че към този момент сте видели задоволително от хубостта. И ето обещаната порция положително за вас. Dog Bear се оказа толкоз необикновено интелигентен и благ, че избави повече от 100 коали в Австралия от пожар. За това той беше награден с премия. Надяваме се, че в този момент имате задоволително заряд на оптимизъм за целия ден. Ако не, тогава постоянно имаме повече, тъй като взехме решение да описваме на нашите читатели за най-хубавите събития в света допустимо най-често.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР