Става въпрос за засягане на много тежки интереси, коментира пред

...
Става въпрос за засягане на много тежки интереси, коментира пред
Коментари Харесай

Бойко Найденов за убийството на Алексей Петров: Засегнати са много тежки интереси

Става въпрос за засягане на доста тежки ползи, разяснява пред публицисти във връзка убийството на Алексей Петров юристът Бойко Найденов , някогашен шеф на Националната следствена работа (НСлС), който изпълняваше и изпълняващ функционалностите на основен прокурор в интервала ноември 2012 - януари 2013 година

Найденов сподели, че познава убития предприемач от следствието по делото „ Октопод “. Той беше арестуван, аз по-късно напуснах през 2013 година, напомни той.

Ако имаше правораздаване, може би нямаше да се стигне дотук. Ако, примерно, той беше направил закононарушение , да кажем, както предполагахме, и работеше правосъдната система по един добър метод, може би резултатът щеше да е различен и щеше да е жив. Но в случай че е бил почтен, то остава нещо друго – кой би направил ликвидиране. Значи тук става въпрос за засягане на доста тежки ползи, отговори Найденов на въпроса по какъв начин си изяснява случилото се.



Юристът
направи коментара си пред публицисти, минавайки към мястото на убийството, както самичък изясни той - в опит да се прибере до дома си.

Не мога да ви кажа какво се случва, аз се пробвам да се прибера у дома, сподели той. И разгласи като неуместно блокирането на града поради това ликвидиране . Това е неуместно, има си някакви правила. Не може поради това, че жертвата се назовава еди-как си, да се подхващат изключителни ограничения, законът би трябвало да е идентичен за всички, счита Найденов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР