Става въпрос за политически инженеринг и изкуствено разбиване на политическата

...
Става въпрос за политически инженеринг и изкуствено разбиване на политическата
Коментари Харесай

Политолог атакува Радев: Служебният кабинет ще ликвидира партиите една по една. Под натиск е…

Става въпрос за политически инженеринг и изкуствено разтрошаване на политическата система. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ политологът Калоян Методиев във връзка политическата рецесия в България и ходовете на президента Румен Радев и назнченото от него служебно държавно управление.
Има цяло ветрило от планове, намеси и дейности във връзка разбиването на партийната система у нас, основаване на дълготраен безпорядък в страната, узурпация на власт и следващия опит след изборите да се намеси в основаването на власт с концепцията служебният кабинет да остане. В президентството има суматоха, че може да се сформира постоянно държавно управление, което да приключи обръчите от компании, да приключи съществуването на служебното държавно управление и да проверява осъществените в последните девет месеца безобразия, съобщи той.
По думите му цялата партийна система е подложена на напън от президентството.
В тези дейности има синхрон сред президентстката институция и „ Възраждане “, има един бонтон, който е стеснителен за страната. Ако в този момент не се направи държавно управление, страната ще бъде хвърлена в още по-голям безпорядък. Партиите би трябвало да се съберат и да намерят общите точки между тях. Президентът е индивидът с бухалката, а друг, който работи като обединител, акцентира Методиев.
Служебният кабинет би трябвало да се отстрани, тъй като той ще ликвидира партиите една по една. Заплашени са демокрацията, редът и стопанската система ни. Търси се налагане на президентски модел, добави той.
Узурпацията на власт взема застрашителни размери. Имаме деформиране на политическата система в България и в случай че не се вземат ограничения, ще хвърлим страната в още по-голям безпорядък. Моят зов към държавните мъже и партийни водачи е – пред огромната заплаха би трябвало да се обединят всички, сподели още политическият анализатор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР