State of Terror е предстоящ политически трилър, написан от бившия

...
State of Terror е предстоящ политически трилър, написан от бившия
Коментари Харесай

Хилари Клинтън подготвя политически трилър State of Terror в съавторство с Луиз Пени

State of Terror е иден политически трилър, написан от някогашния държавен секретар и претендент за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън , и канадската авторка на престъпни романи Луиз Пени . Книгата би трябвало да излезе на 12 октомври 2021 година и ще бъде оповестена взаимно от издателствата Simon & Schuster и St. Martin`s Press.

Българското издание ще бъде оповестено от Издателство “Софтпрес ”, а негов редактор е Виктория Иванова.

“Двете авторки споделят, че се познават от по-рано. По-скоро Хилъри Клинтън познава творчеството на Луиз Пени и около взаимния им план се заражда и едно близко другарство, което прераства в взаимна работа.

Този тандем, спорем мен, е доста подобаващ, тъй като Пени е известна с дълбокия психологизъм, който вкарва в построяването на своите герои и умеенето си да кара читателя да се привързва към тях.

В същото време Хилъри Клинтън може да ни разреши да надникнем зад коридорите на Берия дом, нещо, което една канадска писателка, колкото и да е добра, мъчно може да реализира такава достоверност ”, споделя Милена Трифонова .

“Очаква се книгата да излезе на британски език през октомври. От “Софтпрес ” ще създадем всичко допустимо книгата на български език да излезе, в случай че не по едно и също време със международната премиера, то допустимо най-близко до нея. Такава ни е задачата ”, споделя редакторът на изданието Виктория Иванова .

Относно сюжета, редакторът на книгата съобщи, че както при всеки огромен план, той е затулен в загадка, само че сигурно ще става дума за работата на държавния секретар.

Още за книгата чуйте в диалога на Гергана Пейкова в звуковия файл .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР