Стартирам в кампанията за избор на председател на Българската социалистическа

...
Стартирам в кампанията за избор на председател на Българската социалистическа
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Само ако спечелим доверие, ще можем да изпълняваме нашата програма


Стартирам в акцията за избор на ръководител на Българската социалистическа партия в ролята на новобранец и си давам ясна сметка, че за разлика от останалите претенденти доста от вас не ме познават “, съобщи на среща със социалисти претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Георги Тодоров.

„ Другарки и приятели социалисти, съидейници, знам също, чеза множеството членове настоящият ръководител, който и да е той, е само верният избор. Убеден съм обаче, че през днешния ден, повече от всеки път, партията има потребност от ново лице. Лице, което Българска социалистическа партия може да покаже на голямата маса негласуващи, на отвратените от политически игри, зависимости, интриги и кавги. Само в случай че успеем да спечелим тяхното доверие, можем да претендираме да управляваме с болшинство, което ще ни подсигурява опцията да изпълняваме нашата стратегия, а не за следващ път да вършим взаимни отстъпки в комплицирани обединения по насила “, безапелационен бе Тодоров.

През идващите дни ще споделя на срещи с вас и посредством медиите вижданията си за профила, мястото и ролята на водача, както и правилата, които ще съблюдавам като ръководител на Българска социалистическа партия, оповести претендентът.

Резултатите ще покажат освен дали съм бил задоволително безапелационен, само че и дали в партията има подготвеност за същинска смяна, заключи Георги Тодоров.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР