Стартирахме силно годината с една добра подготовка. Завърнахме се вчера

...
Стартирахме силно годината с една добра подготовка. Завърнахме се вчера
Коментари Харесай

Весела Димитрова: 60 часа ми бяха необходими, за да избера музиките за съчетанията

Стартирахме мощно годината с една добра подготовка. Завърнахме се през вчерашния ден от първия ни лагер на " Спортпалас ", работихме много интензивно по изчистване на съчетанията, съобщи старши треньорът на ансамбъл-жени Весела Димитрова.

" Заложих на едно ядро от седем индивида, до момента в който се спрем на окончателния състав след първите стартове. Имаме много комплицирани детайли, основни, които би трябвало да ги извършват постоянни ", добави специалистката.

С по-трудни и по-атрактивни съчетания българският отбор ще нападна медалите на Олимпийските игри в Париж. Новите композиции бяха публично показани през днешния ден в зала " София ".

" Мисля, че станаха в действителност доста положителни. Опитахме се да създадем мощни съчетания с музикален асортимент, ориентиран към Олимпийските игри в Париж. Една лека задявка с френската аудитория - музика, която е доста позната на по-възрастните от кино лентата " Професионалистът " с невероятния Жан - Пол Белмондо. А музиката за съчетанието с ленти и топки е на една извънредно динамична и доста известна рап ария, която всички младежи харесват, другата прекаленост. Момичетата ги работят на драго сърце, това е най-важното ", разяснява Димитрова.

А по какъв начин постоянно композициите на ансамбъла са музикални наслаждения за сетивата и по какъв начин се сортира точния музикален акомпанимент, тя с усмивка показа:

" 60 часа слушах музика, до момента в който стигна до точния и верен избор и за двете композиции ".

За упованията, за олимпийската година и конкуренция, Димитрова съобщи:

" Очаквам убийствена конкуренция! Има доста мощни ансамбли, които ще се борят да покажат върхова форма. Всеки ще бъде подготвен и квалифициран за Париж ", приключи Димитрова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР