Стартира вторият кръг от преговорите за сформирането на ново правителство,

...
Стартира вторият кръг от преговорите за сформирането на ново правителство,
Коментари Харесай

Стартира вторият кръг от преговорите за сформирането на ново правителство

Стартира вторият кръг от договарянията за сформирането на ново държавно управление , откакто през уикенда от Политическа партия „ ИТН “ организираха съвещания с другите парламентарно показани партии като се изключи ГЕРБ. Предстои консултациите да продължат на експертно равнище, разяснява Ива Митева като посочи, че тематиката е правораздаване.

Първо са поканени за диалози „ Демократична България ”, а по-късно – и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, настояват източници на „ NOVA “. След като минат всичките кръгове от договаряния по всички тематики, ще стане ясно и дали партиите ще поддържат държавно управление на Трифонов.

Същевременно народните представители пишат и правилника, по който ще работи 46-ото Народно събрание. Във краткотрайната комисия за изработването му има разнообразни оферти като да вземем за пример да има непрекъсната Комисия по нововъведения и друг ред за вкарване на предложенията за законите. От ГЕРБ-СДС упорстват партиите да работят по правилника от 44-ото Народно събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР