Стартира електронното гласуване за осмите Годишни награди в туризма –

...
Стартира електронното гласуване за осмите Годишни награди в туризма –
Коментари Харесай

Област Варна с няколко номинации в Годишните награди в туризма

Стартира електронното гласоподаване за осмите Годишни награди в туризма – 2023. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 9-те категории в състезанието на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Кандидатите, които са позволени до финалната фаза на състезанието и ще се борят за призове, са към 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и обичайна огромна премия , която е в категория „ Изборът на българите “. Тя ще бъде избрана измежду всички туристически обекти, включени в „ 100-те национални “ и „ 50-те малко познати места “ в България.

Област Варна ще се бори за наградите в четири категории. Ето кои са те:

Категория " Иновация " - Юртовият къмпинг „ Наедно “ в с. Неофит Рилски.

Категория " Туристическа дестинация " - морският курорт Бяла – отлични условия за спокойна отмора с цялото семейство; село Неофит Рилски и Шкорпиловци – скритата перла на Северното Черноморие.

Категория " Туристическа атракция /обект/събитие " - Антична цитадела на нос Свети Атанас в Бяла и туристически комплекс „ Ханът “ в с. Неофит Рилски.

Категория " Изборът на българите " - крепостта " Овеч " в Провадия.

Може да гласувате за финалистите до 23:59 ч. на 5 декемри на, уеб сайтът е наличен и през уебстраницата на Министерството на туризма.

Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.

Н аградите ще бъдат връчени на публична гала на 14 декември . Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, запазената марка на състезанието – българската роза, изобразяваща признака на хубостта на България и грамота.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР