Стартът на световното турне на Бионсе в Стокхолм през май

...
Стартът на световното турне на Бионсе в Стокхолм през май
Коментари Харесай

Бионсе промени икономическата статистика - буквално

Стартът на международното турне на Бионсе в Стокхолм през май провокира такова огромно търсене на хотели и заведения за хранене, което се отрази в икономическата статистика в Швеция, заяви BBC.

Швеция регистрира по-висока от предстоящата инфлация от 9.7% през май, като зад изненадата стоят покачващите се цени на хотелите и заведенията за хранене. И към този момент се приказва за " резултатът Бионсе ". 

Концертите в Стокхолм, на които Бионсе пя пред 46 000 души в продължение на две вечери, привлякоха почитатели от целия свят - изключително от Съединени американски щати, за които билетите в скандинавската страна изглеждаха относително преференциални.  

" Смятате, че войната в Украйна или усложненията във веригата на доставки повишават цените? Сигурно не познавате Бионсе "  

Това отбелязва бизнес репортерът на BBC Натали Шърман, а Майкъл Гран, икономист Danske Bank, споделя за английската медия, че звездата е помогнала за скока на хотелските цени:  " Не бих обвинил Бионсе за това, само че нейното турне и световното търсене по отношение на концерта й Швеция явно прибавиха малко към индикаторите ".

 
    View this post on Instagram           
A post shared by BEYONCÉ RENAISSANCE (@beysourcee)

 

Бионсе даде начало на международното си турне Renaissance с тричасов концерт в Стокхолм на 11 май, като в рамките обиколката ще пее допълнително от 40 града.

Търсенето на жилища в градовете, където ще има концерти от турнето, се усили след оповестяването на датите, регистрира и Airbnb. Билетите за доста концерти бяха разпродадени в границите на няколко дни и няма подозрение, че първото турне на Бионсе от 7 години насам е огромен " стопански миг ", съгласно оценките се чака приходите от него през септември да са съвсем 2 милиарда паунда. 

В Кардиф, в Обединеното кралство, пристигнаха 60 000 души, в това число почитатели от Ливан, Съединени американски щати и Австралия. Търсенето на хотелски стаи, свързани с концерта на певицата в Лондон, беше толкоз мощно, че в един от случаите се съобщаваше, че няколко бездомни фамилии, настанени в хотел от локалния съвет, са били преместени, с цел да има място за почитателите на певицата.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР