Стартът на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания „Като

...
Стартът на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания „Като
Коментари Харесай

Стартът на „Като две капки вода“ е най-гледаният епизод на предаването от 2014 г. насам

Стартът на шести сезон на неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “, изпълнен със зареждащи осъществявания и актьори с впечатляващ капацитет, затвърди паметния статут на предаването. 42.7% от дейното население в България на възраст 18-49 години избра грандиозния старт на предаването, което е съвсем два пъти повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Най-високи резултати и над два и половина пъти по-голям дял от наличието, предавано по същото време от БТВ, шоуто реализира измежду дейното градско население (18-49) и измежду феновете на възраст 18-34.

Снощният епизод на шоуто е най-гледаният от всички, предавани от 2014 година до момента, измежду всички фенове (4+) и измежду дейното население 18-49 години. А по отношение на старта на предходния пети сезон, развлекателното предаване е постигнало с 9% по-висок дял. В най-напрегнатите моменти от обичаното шоу за преобразявания на публиката пред екраните са били 1 453 000 фенове.

В първия ден от конкуренцията в пролетния ефирен сезон с 59% преднина, NOVA е безапелационният водач в праймтайм (17:30 – 23:59) измежду дейното население (18-49 г.).Веднага след премиерата на „ Като две капки вода “ феновете от същата аудиторна група безапелационно избраха „ Господари на ефира “, като делът на NOVA по това време е над два пъти по-голям от този на БТВ.

„ Не е имало сезон с по-силни участници! “, безапелационна беше единствената дама в журито Хилда Казасян. С успеха в първия лайв се увенча артистът Константин, който ловко влезе в ролята на фронтмена на Б.Т.Р. с осъществяване на една от най-известните български балади.



Появата на Софи Маринова в облика на Селин Дион обра овациите на публиката, до момента в който осъществяването ѝ на My Heart Will Go On надскочи рамките на залата.



Една от огромните изненади за вечерта беше представянето на Златка Райкова, която впечатли с вокални умения и достоверно показване на Михаела Филева.



Актьорът Иван Юруков сподели същински професионализъм, като съобщи на публиката настроението на безгрижното парче Don’t Worry, Be Happy на Боби Макферин.



Малко по-късно Фънки направи самопризнание, че харесва осъществяването на Марги Хранова повече от това на Дона Съмър.



Но посъветва Гери-Никол да бъде по-обрана в интерпретацията на Лейди Гага.



Парти въодушевление и латино ритми превзеха сцената за броени минути с идването на Борислав Захариев и най-слушаното парче в обществените мрежи Despasito.



Примата на българската сцена Лили Иванова прозвуча в автентичен аранжимент от Славин Славчев, който получи поздравления, само че и молба от журито да покаже повече придвижване в облика.



Следващият понеделник Константин ще се трансформира в легендата Алла Пугачова, а Софи Маринова ще оглави бандата Scorpions. Златка Райкова ще скочи непосредствено в естрадата с Ваня Костова, а Боби Захариев ще продължи с шлагерите, преобразявайки се в Dua Lipa. Гери-Никол ще се впусне в гневен темп с облика на Тина Търнър, а Иван Юруков ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Марги Хранова ще се изправи пред същинско предизвикателство с облика на Дони, а Славин ще би трябвало да се трансформира във ураган на сцената с облика на Майкъл Джексън.

За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

Не пропускайте старта на „ Като две капки вода “ понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР