Старши треньорът Стамен Белчев сподели мнението си за последната контрола

...
Старши треньорът Стамен Белчев сподели мнението си за последната контрола
Коментари Харесай

Белчев: Има още какво да се желае

Старши треньорът Стамен Белчев показа мнението си за последната контрола по време на подготовката, в която ЦСКА се наложи над Царско село с 2:1.

Според него има какво още да се желае от представянето на отбора. Белчев счита, че е имало леко подценяване на противника и концентрацията не е била на нужното равнище.

Специалистът разяснява, че ЦСКА е подготвен за старта на пролетния полусезон на 90% и се надява след седмица против Верея отбрът да покаже добра игра.

Стамен Белчев даде мнението си и за новите попълнение. Той разкри, че те се стараят доста и се надява напълно скоро да ги забележим в още по-добра светлина.

"Има какво да се желае, тимът подходи безгрижно за този мач, подготвени сме на 90 %, уповавам се против тима на Верея да подходим отговорно, всичко зависи от нас ", разяснява наставникът на ЦСКА.

"Очаквам повече от новите попълнения, уповавам се в идващите мачове да ги забележим в още по-добра светлина ", добави той.

"Надявам се в мачовете да не позволяваме такива обикновени неточности, може би и концентрацията не беше на нужното равнище ", отговори Белчев на въпрос дали се тормози от грешката на Черниаускас, който сбърка съдбовно при гола за Царско село като подари топката на голмайстора Диков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР