Старши треньорът Николай Желязков остана доволен от волейболистите на Левски,

...
Старши треньорът Николай Желязков остана доволен от волейболистите на Левски,
Коментари Харесай

Николай Желязков: Важността на тази среща бе голяма, но войната тепърва предстои

Старши треньорът Николай Желязков остана удовлетворен от волейболистите на Левски, които направиха поврат от два гейма и поведоха на ЦСКА във финалната серия на волейболното състезание за мъже.

Столичанинът има вяра, че възпитаниците му справедливо са стигнали до триумфа.

" Днес се получи представление, което всички желаеха. ЦСКА стартира с извънредно малко неточности и ние трябваше да изтърпим този интервал. В следствие заиграхме по-добре и по-агресивно. Смятам, че през днешния ден включването на Александър Къндев бе основно за крайния резултат. Даде ми алтернатива и на обсада, и в офанзива. Имахме късмет да спечелим и втория гейм, само че съм удовлетворен и по този начин. Изисква се ментална сила, с цел да спечелиш по подобен метод мач от крайна серия ", сподели той след срещата.

Наставникът акцентира, че това бе просто първата борба, до момента в който " войната следва ".

" На моменти би трябвало да си нападателен. С пуснати топки първенец не се става. Навремето Тошко Алексиев споделяше, че който пуска топки, играе за малко пари. Важността на тази среща бе огромна, тъй като за болшинството от момчетата това е първи край. Радвам се, че нещата си пристигнаха на мястото, само че спечелихме просто една борба. Войната следва. На това равнище не може да няма борба. Ако не сме подготвени, по-добре да отидем да пеем в някой хор ", добави някогашният първенец с ЦСКА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР