Старши треньорът на за пореден обяви, че целта на отбора

...
Старши треньорът на за пореден обяви, че целта на отбора
Коментари Харесай

Пиоли: Няма натиск от страна на ръководството

Старши треньорът на за следващ разгласи, че задачата на тима е класиране за Шампионската лига, а не купата в Италия. " Росонерите " се показаха извънредно в първата част от сезона и са водач в класирането.

" Ще работим, с цел да се подобряваме и за завръщане в Шампионската лига. Клубът не е изискал нищо, те не желаят да ни слагат напрегнат. Малдини, Масара и Газидис са ни сложили в идеални условия за работа. Ние сме наясно, че би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да върнем Милан на подобащото му място, а то е в Шампионската лига. Прекалено дълго отсъстваме, там е мястото ни и можем да го създадем ", съобщи Пиоли пред " Кориере каузи Сера ".

Pioli: " Vi racconto il primo incontro con Ibra a Milanello ": Stefano Pioli, intervistato da Sky, ha raccontato il primo incontro con Ibrahimovic a Milanello: " E’ stato un incontro dove ho capito che mi trovavo e ci trovavamo davanti ad un campione di…
— sportlive (@sportli26181512)
Наставникът регистрира, че идването на и предишния януари е асъдействало доста за напредъка на тима: " В момента има възторг, централизация и съществено отношение. Вече няма потребност да чакаме таблото на стената. Всеки знае какво би трябвало да прави. Групата е мощна, сплотена и горда. Тези, които дойдоха предишния януари - Ибрахимович и Кяер, дадоха образец и ни помогнаха да обърнем нещата ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР