Лили Иванова не изневери на традицията си да гласува привечер.

...
Лили Иванова не изневери на традицията си да гласува привечер.
Коментари Харесай

За кого и как гласува Лили Иванова?

Лили Иванова не изневери на традицията си да гласоподава по здрач. Както е известно, когато няма подготовки естрадната прима не става от сън преди обяд и без значение дали изборите са през лятото, през есента или зимата тя твърдо съблюдава своя час и отива да пусне бюлетина чак в късния следобяд.

Лили Иванова постоянно е гласувала и счита, че това е неин цивилен дълг. Облечена в черен чеп с черна блуза и с дълго бяло сако естрадната прима към 17,30 часа тя гласоподава и за Народно заседание, и за Европейски парламент. Певицата избра да пусне хартиени бюлетини в двете урни.

Лили Иванова гласоподава в Националното музикално учебно заведение в София и постоянно по-късно разгласява фотоси в персоналния си профил в обществените мрежи. Тя не пропуща да благодари на членовете на секционната изборна комисия, които постоянно я посрещат с цветя. Този път от СИК подариха на естрадната легенда бяла роза, която изцяло бе в звук с бялата й одежда.



" Интересно за какво на политиците не подаряват цветя? А на Лили на всички избори членовете на изборната секция постоянно подаряват цветя и се снимат за безценен спомен. Няма ли един политик, кадърен за фотография!? Някой от друга страна не би повярвал, че една нежна Лили е по - значима за нас, българите от 240 депутати ", разяснява гласоподавател във фейсбук под фотосите на примата от днешния избирателен ден.

Лили Иванова обществено не е коментирала политическите си пристрастия, само че съгласно осведомени тя симпатизира на ГЕРБ и гласоподава за тази групировка.



Неслучайно водачът на партията Бойко Борисов не пропуща да изпрати цветя, дарове и приветствени картички за всички персонални празници на примата. Всъщност Лили е изключително близка с някогашния здравен министър и кандидат-депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов. Двамата са доста близки другари от повече от 15 години. Проф. Ангелов мното пъти е помагал на певицата като доктор и е от нейния непосредствен другарски кръг.



Професорът не пропуща концерт на примата в София, а Бойко Борисов преди време също почете изява на певицата в Стара Загора и се щракна с нея, като й подари огромен букет с цветя, а тя му благодари за уважението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР