Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри пооори футболистите си след

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри пооори футболистите си след
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да останем спокойни

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри пооори футболистите си след загубата с 0:1 от Рома. “Бинаконерите ” три пъти уцелиха гредите и в последна сметка отстъпиха на “Олимпико ”, което ги остави на 8-о място в класирането с 35 точки.

“Можехме да създадем повече преди почивката. Рома оставяше свободни пространства, само че ние не се възползвахме. Допуснахме безразсъден гол, само че това е футболът. Загубихме, а аленият картон сигурно не ни оказа помощ ”, сподели Алегри.

“Момчетата би трябвало да останат спокойни. Събрахме 50 точки през сезона. Днешният мач беше сложен. Всички обичат да приказват в профил, само че никой в историята на футбола не е бил в нашата обстановка. Една загуба не може да заличи положителната работа, която свършихме досега ”, продължи наставникът на Юве.

“Кийн направи неточност, няма смисъл да разясняваме повече. Той се извини на тима. Това е опит за него. Важното е да не загубим централизация. Искаме да финишираме в топ 4. Ако не бяха отнетите точки, в този момент щяхме да сме на второ място ”, добави Алегри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР