Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри демонстрира добро настроение на

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри демонстрира добро настроение на
Коментари Харесай

Алегри: Напрежението е върху Тотнъм, Игуаин ще играе

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри показва положително въодушевление на конференцията преди реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Тотнъм. Двата отбора се изправят един против на следващия ден на “Уембли”, откакто първият мач в Торино приключи 2:2.

“Пауло Дибала и Гонсало Игуаин ще играят. И двамата не са на 100% подготвени, само че не могат да пропуснат толкоз значим мач. Същото важи и за Дъглас Коща. Кои от тях се са титуляри, ще видите на следващия ден. Естествено, избираме да не се стига до продължение, тъй като сега скамейката ни е много къса”, разяснява Алегри.

“Не знам по какъв начин ще играе Тотнъм, само че поради резултата от първия мач, те са любимци и напрежението ще е върху тях. За нас този дуел е като край. У дома направихме много неточности и на следващия ден не можем да си позволим същото. Дербито с Лацио беше добра подготовка”, продължи треньорът на Юве.

“Дали Тотнъм и Наполи си наподобяват като жанр на игра? Не упражнявам нито един от двата тима, по тази причина по-добре попитайте Маурусио Почетино и Маурицио Сари”, добави Алегри. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 7 март  Тотнъм 21:45предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР