Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше критичен към отбора

...
Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше критичен към отбора
Коментари Харесай

Пирло: Ранният гол ни смути

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше сериозен към тима си след загубата с 1:2 от Порто на осминафиналите в Шампионската лига. " Бианконерите " губеха с 0:2, само че Федерико Киеза вкара гол, който ненапълно внася спокойстввие преди реванша в Торино.

" Не е елементарно да реагираш, откакто си позволил гол в самото начало на мача. Играчите изгубиха убеденост и това им повлия. За благополучие, в края Киеза съумя да вкара попадение, което е доста значимо ", показа Пирло.
" Порто постоянно играе по този метод в Шампионската лига, само че в тази ситуация ние им позволихме да работят по този начин, както желаят. Трябваше по-бързо да движим топката. Съперникът не ни оставяше свободни пространства в центъра и се постановяваше да нападаме главно по фланговете. Това обаче не е елементарно, когато топката се подава постепенно ", изясни някогашният халф.

" Бяхме добре готови, само че не започнхаме по стремежи метод. Всичко се усложни от гола, който ни вкараха при първата офанзива към нашата врата. Освен това, Порто е тим, който по принцип се пази добре ", добави Пирло. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 17 февруари  Порто 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР