Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков коментира пред клубния

...
Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков коментира пред клубния
Коментари Харесай

Николай Желязков: Имаме голямо желание да дадем най-доброто срещу ЦСКА

Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков разяснява пред клубния уебсайт идното на следващия ден (18 ноември) дерби с ЦСКА. То започва в 18,00 часа в залата на „ алените ”. Ето какво сподели Желязков:
 ЦСКА №1 на сервис преди дербито с Левски ЦСКА №1 на сервис преди дербито с Левски
" Този мач идва при обстановка, в която ние сме отпред в класирането, а ЦСКА е втори. За мен обаче това няма огромно значение. Целите, които пъдя с моя екип, е да се опитваме да развиваме играта на тима. Да работим по този начин, че момчетата да дават най-хубавото от себе си и като колектив, и като единици. Оттам-нататък резултатите от време на време се получават, а от време на време – не. Смятам обаче, че в резултат на нашата работа няма по какъв начин в дълготраен проект да не се получат нещата. Когато се работи, резултатите идват. "
 Дербито на efbet Супер Волей ЦСКА – Левски без аудитория на гостуващия отбор Дербито на efbet Супер Волей ЦСКА – Левски без аудитория на гостуващия отбор
" Факт е, че идното дерби с ЦСКА ще дефинира кой ще бъде първи във краткотрайното класиране. Това е един тласък повече за нас. Радващо ще е за българския волейбол във времето Левски – ЦСКА да продължи да е борба за първото място. Който не е играл в един от двата тима, няма по какъв начин да знае какъв е зарядът на дербито. Той е напълно друг. Удоволствието от играта е несравнимо. В нашия тим желанието да покажем най-хубавото е доста огромно, ще се опитаме да го създадем в залата на противника. "
 Венислав Антов: Срещу ЦСКА постоянно съм в допълнение стимулиран Венислав Антов: Срещу ЦСКА постоянно съм в допълнение стимулиран
" Да, в нашия тим има доста млади момчета. Младостта е плюс, само че от време на време не напълно. Смятам, че просто би трябвало да се концентрираме върху това какво ние би трябвало да създадем спортно-технически на игрището. Феновете на съперника постоянно ще ги има. Но те са в профил, а мачът се печели на игрището. В състава обаче към този момент разполагаме и с Алехандро Торо. Аз го познавам доста добре. Бил съм му треньор в Гърция преди години. Той е извънреден войник. И освен в мачовете, а и в тренировките. Такъв вид доброжелателна придирчивост е добре да има освен от треньора. Така че неговата роля е на човек, който дърпа останалите напред, което е доста положително. "

" Да, предишния сезон Левски загуби и двата мача с ЦСКА, само че за мен това е просто статистика. Най-важното е да се подготвим допустимо най-добре и да дадем всичко от себе си. Всичко останало е разследване ", приключи Желязков.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР