Старши-треньорът на ВК Левски Владо Николов заяви, че сервисът в

...
Старши-треньорът на ВК Левски Владо Николов заяви, че сервисът в
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Хебър ни отказа със сервис

Старши-треньорът на ВК Левски Владо Николов съобщи, че сервисът в мача с Хебър е направил разликата сред двата тима.

Припомняме, че нощес хебърци подчиниха с 3:2 Левски в София и оглавиха еднолично класирането преди останалите мачове от междинния кръг.

И в първия, и във втория гейм Хебър ни отхвърлиха с началния си удар. В петия гейм също - започнаха с 5:0.

Трябва да ги поздравим. Смятам, че по-добрият от нас победи. Ние не успяхме да противодействаме по най-ефективния метод. Геймът на 10 точки го загубихме, тъй като откакто видях, че ни поведоха с 8 точки (15:7 мисля, че беше), желаех да употребявам треньорски способ.

Да изкарам всички съществени състезатели, с цел да не стоят на игрището и да изгубят гейма по този начин или другояче. Вкарах всички запаси, беше обикновено и разумно Хебър да победи в този гейм. Те го направиха умерено. В третия гейм успяхме да се върнем, с доста добра игра, и с това, че Хебър не ни пробиха със сервис и в третия, и в четвъртия гейм.

В петия гейм не бяхме задоволително спокойни да покажем, че играем по-добръ волейбол от Хебър. Те извършиха много мощен сервис, единствено поздравления и възторженостти за Ляфтов. Имахме обстановки, в които знаехме какво ще стане, знаехме какво би трябвало да създадем, само че не взехме вярното решение. Това опира до успокоение, майсторство, самочувствие, имам предвид офанзивата на висока топка, разяснява Николов.

Миналата година тимът ни беше много по-различен, преди Нова година играхме без диагонал. Нека бъдем реалисти, играейки без диагонал, не можеш да биеш най-хубавия тим в шампионата. След Нова година детайлите ги изпълняваме по-добре от Хебър. Те завоюваха, с помощта на сервиса, който извършват. Те са любимец, споделих и преди мача, което не трансформира обстоятелството, че ние играем добър волейбол, показа наставникът на " сините ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР