Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи заяви, че предстоящият домакински

...
Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи заяви, че предстоящият домакински
Коментари Харесай

Плачи: Мачът с Фридрихсхафен е исторически момент за Пазардж...

Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи съобщи, че идният домашен мач от Шампионската лига с немския Фридрихсхафен е исторически миг за града, тъй като ще се помни постоянно.

„ Първият домашен мач от Шампионската лига е исторически миг за града, тъй като подобен дуел се помни постоянно, изключително когато се играе у дома. Прибрах се и видях измененията в залата, което беше изненада и за мен. Надявам се почитателите и хората от Пазарджик да дойдат в залата и да оказват помощ на тима ", сподели Плачи.

Волейблистите на Хебър одобряват Фридрихсхафен на 16 декември, във втори мач от група А на Шампионската лига. Двубоят е от 19:00 часа в зала " Васил Левски ".

Италианският експерт, който е някогашен селекционер на България съобщи също, че високото равнище на националния тим при мъжете може да се върне с младите и положителни момчета, идващи изпод.

„ Винаги съм мислил положително за националния отбор на България. Като, че ли в този момент обаче липсва уместно подмладяване на състава и по тази причина може би няма това високо равнище. Сега се задават доста мощни млади селекции на България при юношите и младежите, които са водени от Найден Найденов и Мартин Стоев. Смятам, че от там там може да излезе една група състезатели, които, ще може да оказват помощ в бъдеще на мъжкия народен тим. "
Свързани вести Хебър е тим на месец ноевмри
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР