Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира изтегления жребий

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира изтегления жребий
Коментари Харесай

Треньорът на Вихрен Наджи Шенсой: Пирин е фаворит, но и Марек беше такъв в предишния кръг, а ги отстранихме

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой разяснява изтегления чоп за Купата на България. На 1/16-финалите тимът от Сандански ще се изправи в югозападно дерби против Пирин (Благоевград).

“Изключително прелестно съм сюрпризиран от жребия, който ни изправя против моя някогашен тим Пирин (Благоевград). Наистина мигане от ориста. Надявам се до дуела нашият стадион да бъде подготвен, с цел да могат да дойдат доста повече от нашите почитатели и да ни поддържат ”, разяснява Наджи Шенсой пред формалния уебсайт на Вихрен.

“Пирин не започва сезона по най-хубавия метод, само че в последните няколко мача навлезе във форма и завоюва 10 от 12 вероятни точки след три следващи победи и тъждество против Славия. Според мен Пирин се явява любимец в дуела против нас, но… и Марек беше любимец в предходния кръг, само че ние ги отстранихме от шампионата ”, добави още наставникът на санданчани.

“Двубоите за Купата нямат нищо общо с тези за състезание. Купата е шампионат, в който играеш един дуел и всичко се взема решение в него, до момента в който в шампионата имаш дълга конкуренция, с цел да стигнеш до края. Нека победи този тим, който заслужава повече триумфа и да стане прекрасен празник сред два стойностни тима ”, приключи Шенсой.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР