Старши треньорът на Верея Иван Вутов посочи две основни причин

...
Старши треньорът на Верея Иван Вутов посочи две основни причин
Коментари Харесай

Иван Вутов: За лиценза на Верея питайте собственика

Старши треньорът на Верея Иван Вутов уточни две съществени причин за загубата на своя отбор с 1:0 от Берое в 33-ия кръг на Първа лига. Наставникът дефинира Борислав Цонев като основната фигура за противника, а също и умората, която е налегнала отбора му към края на срещата.

В същото време 74-годишният Вутов съобщи, че няма информация по отношение на това дали клубът ще получи лиценз за Първа лига за идващия сезон.

„ Игрови превес на Берое имаше преди почивката, само че без положения пред нашата врата. През второто полувреме не успяхме да се подредим в средата на терена. Имаше по-голям празен ход сред линиите. Бяхме предизвестили, че Борислав Цонев умее да влиза сред тях и когато съумеят да го намерят, той може да реализира числено предимство през средата дружно с Мартин Камбуров. За страдание тъкмо това се получи. Може би двамата млади крайни полузащитници не съумяха да намерят правилния звук.”

„ Втората причина е, че може би след 70-ата минута се видя отмалялост в нашия тим. Точно тогава Берое подвигна оборотите и се получи тази разлика.”

Колкото до неналичието на фигури като осъдените Здравко Илиев, Георги Андонов и Иво Иванов, Вутов съобщи: „ Това са доста положителни футболисти, което носят качество на нашия тим. Много ни липсват, само че това се случва на всички тимове. Няма смисъл да се приказва, че в случай че бяха играли, щеше да е друго. Да, в действителност можехме да си тръгнем най-малко с тъждество.”

„ С обжалването глобата на Здравко Илиев се занимават други хора от клуба, аз не знам по какъв начин стоят нещата. В протокола е записано, че имало непристойно държание от страна на Здравко. Не мисля обаче, че неговото влизане беше за жълт картон. Резултатът тогава беше 0:0. Качеството на Лудогорец няма какво да го разясняваме, то е над нашето.”

„ Аз съм последният човек, който може да ви осветли по въпроса с лиценза. Можете да се обърнете към Галин Михайлов (собственика на Верея – б.р.). Само той може да ви каже какво е ситуацията на клуба ", приключи Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР