Старши треньорът на Верея Илиан Илиев не остана изненадан от

...
Старши треньорът на Верея Илиан Илиев не остана изненадан от
Коментари Харесай

Илиан се примири със съдийските грешки: Оправия няма!

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев не остана сюрпризиран от следващата съдийска неточност в ущърб на отбора му. Опитният експерт одобри невъзмутимо следващия гаф на “мъжете в черно”, който още веднъж им коства точки. Припомняме, че заралии са може би най-ощетяваният отбор от началото на сезона в Първа лига. Именно поради това Илиев съобщи, че в случай че не са били грешките в мачовете със Славия, Левски и Локомотив (Пловдив), отборът му е можел да бъде на третото място в подреждането.

“Дали е обективен резултатът, или не, няма да разясняваме. Ние искахме да победим, с цел да се придвижим по-напред в класирането. Момчетата се вложиха оптимално, за което мога да ги похваля. Може би трябваше да потърсим по-рано втори гол, още през първото полувреме. Не сме удовлетворени, че не победихме. Докъде я докарахме? Да сме недоволни, че Верея не бие на открито Локомотив”, любопитно означи Илиев.

“Какво да ви кажа? Ако сметнем мачовете със Славия, Левски и Локомотив, можеше да сме на трето място. Оправия няма. Даже шефът на съдиите се извини на много тимове, само че на нас - не. Не мисля, че съдията бе по този начин уверен в решението си да анулира гола. Напоследък, нали разясняваме, че спомагателният помощник не взима отношение, в този момент, с цел да покаже, че нещо прави, този се обади”, разяснява още треньорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР