Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер и неговият асистент

...
Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер и неговият асистент
Коментари Харесай

Унион удължи договора на Урс Фишер

Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер и неговият помощник Маркус Хофман подписаха нови контракти, оповестиха от клуба. Унион стартира стремително сезона в Бундеслигата и след седем кръга е водач в класирането. Това накара управлението на клуба да удължи по най-бързия метод договорите на двамата експерти, които изтичаха в края на този сезон.

" Урс Фишер е отличен треньор, който, дружно с екипа си, ни изведе до най-успешната част от историята на нашия клуб. Нашата взаимна работа постоянно се е характеризирала с взаимно почитание и религия, тъй че диалозите за продължение на съдействието ни лежаха на тези основи ", сподели клубният президент Дирк Цинглер.

Фишер застана отпред на столичния клуб през юли 2018 година и единствено година по-късно го изведе до първа промоция в Бундеслигата. Заедно с Хофман той съумя да построи извънредно постоянен тим, който бележи непрекъснат растеж в представянето си - от 11-о място през първия сезон в елита, през седмо и пето предходната година, което обезпечи и класиране в групите на Лига Европа. От началото на този сезон Унион е освен лидер в класирането, само че и единственият тим без загуба в немския хайлайф. Унион Берлин е единственият тим сега в Бундеслигата, който е играл в шампионата на Германската демократична република (Източна Германия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР