Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер е на мнение,

...
Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер е на мнение,
Коментари Харесай

Урс Фишер: Очаквайте още подвизи от Унион

Старши треньорът на Унион Берлин Урс Фишер е на мнение, че сполучливата история на клуба въобще не е приключила и занапред ще бъдат постигани по-големи триумфи.

През новия сезон столичани ще играят за пръв път в историята си в Шампионската лига, макар че единствено допреди няколко години в никакъв случай не бяха играла в Бундеслигата след обединяването на Източна и Западна Германия.

" Говорих с играчи и им споделих, че и тази година ще им пълзя по нервите ", съобщи Фишер след първата подготовка на отбора за новия сезон, която се организира по-рано през днешния ден.

" Важно е да бъдем съсредоточени, само че още по-важно е да покажем качествена игра от първия ден ", добави наставникът.

Той съобщи, че представянето в Бундеслигата остава приоритет, макар извоюваното място в групите на Шампионската лига. Фишер се надява, че Унион ще може да се изкачи още в класирането, откакто през предишния сезон отборът приключи четвърти.

Подготовката на Унион стартира без седем съществени играчи. Петима от тях получиха малко по-дълга отмора поради уговорките си към националните си тимове,докато двама към момента лекуват контузии.

Футболистите на Урс Фишер стартират подготовка в домашни условия. Между 24 юли и 2 август ще се организира лагер в Австрия, а първият формален мач на отбора е на 13 август против Астория Валдорф за купата на Германия. Седмица по-късно е и стартът в Бундеслигата против Майнц.
 Унион (Берлин) желае в Шампионска лига да играе на личния си стадион
Унион (Берлин) желае в Шампионска лига да играе на личния си стадион

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР