Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева даде първи думи пред

...
Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева даде първи думи пред
Коментари Харесай

Юлия Иванова-Минчева пред БНТ: Надявам се да бием по-силен сервис, да посрещаме малко по-добре и да покажем съвсем различно лице в София

Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева даде първи думи пред Българска национална телевизия след загубата с 3:0 против Марица Пловдив в зала " Сила ". " Червените " изостават във финалната серия с 2:0, след вчерашната загуба със същия резултат.

Според Иванова-Минчева, сервисът и посрещането на нейния тим са повода днешния дуел да е бил по-категоричен от вчерашния.

" Нашият тим би доста слаб сервис и надлежно посрещането ни е на доста ниско равнище, по тази причина този мач беше по-категоричен от вчерашния. Днес имахме по-добра игра в офанзива, на центровете, само че те ни трябваха през вчерашния ден ", показа тя.

" Надявам се да бием по-силен сервис, да посрещаме малко по-добре и да покажем напълно друго лице в София, тъй като въпреки всичко, да кажем, че " Христо Ботев " е залата, в която повече сме играли, в сравнение с са играли Марица ", добави старши треньорът на ЦСКА.

Иванова-Минчева изрази и нейното неодобрение по отношение на неналичието на система за видео чалъндж.

" Ами хубаво е да има видео чалъндж, тъй като отново се реши мача в една обстановка, където имаше блок, да, правилно щяхме да създадем 24-та точка, само че не се знаеше какво щеше да стане по-нататък. Това беше и вчерашният мач, по същия метод. ", сподели наставникът на " алените ".

" Сега, не знам какво мисли Лигата за нас, за женското състезание, само че като виждам, ни е поставила в зала без тарафлекс, без видео чалъндж - значи, че ние не сме значими за тях. Надявам се и съм съвсем сигурна, че в София ще има, тъй като там ще има тарафлекс и зала " Христо Ботев " ще се готви за мача ЦСКА - Левски, тъй че ще има. Надявам се това да ни помогне, приключи Иванова-Минчева

Третата среща от финала е на 21 април от 18:00 ч. и ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия и на уеб страницата ни!

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР