Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти преди

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти преди
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Имам пълен картбланш от ръководството, който не издържа на напрежение, не става за ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва пред публицисти преди заминаването на отбора за Латвия. Специалистът показа упованията си за идния мач с Лиепая, както и даде мнение за настоящи тематики към тима.

" Нормално е да съм изменен. По-мъдри, по-устойчиви. Има смяна. Отборът, за жалост в два мача съм гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има несправедливост, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо равнище. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се измененията да са за положително. Време е да вършим тим. Гриша Ганчев се оправи сполучливо с финансирането на клуба. Няма отговорности.

Навсякъде съм успявал да реализира картбланш. Имам поддръжка, в това отношение съм спокоен. Всичко допустимо би трябвало да се направи, с цел да се класираме напред. Резки промени не могат да се вършат. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна концепция ".
 Новото начало за ЦСКА е реалност!
Новото начало за ЦСКА е реалност!

Усмивки на Панчарево

Знаем мощните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете би трябвало да бъдат зарадвани. В детайлности няма да изпадаме към назначението ми. Очаквам Любо да пристигна да си вземе сбогом с тима и тогава ще се забележим ".

" Чужденците са по-чувствителни. Надявам се да няма повече такова напрежение. От Бразилия ми звъняха хора, възмутени, уповавам се в никакъв случай повече да не се случва. В ЦСКА, който не е привикнал на напрежение, не става за ЦСКА. Аз съм го преодолял това ", съобщи Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР