Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич бе доволен

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич бе доволен
Коментари Харесай

Илич: Дишаме във врата на Лудогорец, всеки мач е финал за нас

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич бе удовлетворен от успеха с 4:0 над Хебър. Специалистът е на мнение, че двата бързи гола при започване на мача са се оказали решаващи. Според наставника всеки идващ мач е като край за “червените ”. 
 ЦСКА - София бързо се съвзе и отнесе Хебър на Любо Пенев в Пазарджик ЦСКА - София бързо се съвзе и отнесе Хебър на Любо Пенев в Пазарджик
“Когато вкараш толкоз бързо два гола, всичко става по-лесно. Най-важното е, че взехме три точки. Да, не сме първи, само че дишаме във врата на Лудогорец. Имахме много положения, които не използвахме. Може би и на моменти играчите демонстрираха и самомнителност, която аз не одобрявам. Започваме да се готвим за идващия дуел. Всеки мач е край за нас, би трябвало да печелим всеки идващ. Мачът против Ботев (Враца) ще е доста сложен, тъй като те се борят за оцеляване. Ние сме длъжни да спечелим. Сега разликата е една точка от Лудогорец. И в този момент и когато ние бяхме първи няма огромна разлика. Няма по какъв начин да се допусне разпределяне ”, сподели Илич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР