Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след
Коментари Харесай

Акрапович: Провокирахме противника да прави грешки, Локомотив е почти същият от това, което аз оставих

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след успеха на своя отбор над Черно море в мач от 1/8-финалите за Купата на България. “Червените” се постановиха с 3:1, а съгласно експертът тимът е съумял да обърка противника си с новата си групировка. Акрапович разяснява и идния мач с Локомотив (Пловдив), като съобщи, че “смърфовете” не се разграничават с съвсем нищо от това, което той остави в отбора.

“Искам от моя тим постоянно да се показва добра. Първото полувреме объркахме съперника с новата си групировка. Търсихме пространства, знаехме, че съперникът не може да се оправя с нашите придвижвания.

Искахме да ги предизвикваме и да ги караме да бъркат. Всеки състезател, който е под преса и напрежение, може да сбърка. Казах на Бисмарк да внимава и че има късмет вратарят им да сбърка. Той оправяше документите си, непрекъснато пътуваше за чужбина. Има доста неща към него, би трябвало му успокоение, би трябвало му подготовка и ще забележим по какъв начин ще се оправи.

Да надъхаш играчите си да наподобяват по друг метод в идващия си мач е нещо, което правиш, като имаш опит. Ние изглеждахме по-добре през второто полувреме против Лудогорец, това е реалност. Не сме работили за през днешния ден толкоз, колкото говорехме и с тази игра през днешния ден играчите могат да се вдигнат.

Оттук нататък няма лесни дуели. Ние сме подготвени да приемем всеки съперник и желаеме да стигнем до дъно и да спечелим Купата.

Има още доста мачове до края на шампионата. Нищо не е елементарно в живота, би трябвало да си самокритичен, да работиш над себе си. Аз съм самокритичен и по този начин давам на футболистите си препоръки. Не е ужасно да направиш неточност.

Почти с нищо не е по-различен в този момент Локомотив, оттогава, когато го напуснах. Оставих качествени играчи и добър треньор. Умно е от Сашо да продължава по този метод. Не е добре да променяш нещо, когато то върви добре”, съобщи Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР