Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира зрелищното равенство

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира зрелищното равенство
Коментари Харесай

Илич: Искам да сме готови за мачовете в първенството, свършихме добра работа

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, разяснява зрелищното тъждество от 3:3 против Шахтьор Караганди в последната си контрола по време на лагера в Турция. Сърбинът разкри и за травмата на Марселино Караесо, като показа, че офанзивният футболист ще се завърне скоро.

„ В този интервал тази седмица пробвахме разнообразни разновидности, с цел да забележим по какъв начин ще работят за нас. Със сигурност, несъмнено, нещата, които пробвахме тактически, не се получиха на 100 %, само че свършихме добра работа “.

„ За всеки нападател е значимо да вкарва, с цел да има самочувствие. Аз съм удовлетворен от това, което демонстрираха, и от желанието, което демонстрираха “.

„ Има още време до момента в който стартира шампионата, аз желая, когато започват мачовете, да бъдем готови. Сега пробваме разнообразни тактически елементи и е обикновено да има пропуски “.

„ Имам проблеми, защото част от футболистите отсъстват, тъй като са контузени или са с вирус. Такъв вирус имаше и Тобиас и това повлия на представянето му “.

„ Няма нищо ужасно към Марселино. Той ще бъде разполагаем, когато се приберем в София “.

„ Тук се готвехме на положителни условия, само че каквото време ни чака в София, такова ще е за всички тимове и при такова ще играем при започване на полусезона. Физически стоим добре, уповавам се да нямаме доста контузени футболисти “, съобщи Илич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР