Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Доволни сме от представянето на младите играчи, не е моята работа да говоря за трансфери

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана удовлетворен от представянето на младите играчи по време на първата контрола на " алените " в хода на тяхната зимна подготовка, която се изигра през днешния ден на НФБ " Бояна " против състава на Литекс и в последна сметка бе извоювана от елитния отбор с 5:3.

Въпреки триумфа обаче наставникът показа, че дуелът е бил " значим от кондиционна позиция ".

" Не желая да влизам толкоз в елементи. Мачът беше значим от кондиционна позиция. Най-много сме удовлетворени от представянето на младите играчи. Смятам, че всичко е наред и няма проблеми ", разяснява роденият в Сърбия експерт.

Ел Маестро приказва още за и за това какво той може да даде на " армейците ", само че по отношение на възможни други прехвърляния в клуба треньорът изрично съобщи, че " не е негова работа " да разисква тази тематика.

" Скаршем ще ни даде още варианти. Вчера го видях да тренира за първи път и наподобява в добра форма. С него ще имаме повече благоприятни условия и ще се опитаме да го интегрираме бързо в тима. За първи път слушам тази история с Пластун. Не мисля, че е добра информацията. Работата с младите е динамичен развой, няма по какъв начин да гледаме толкоз надалеч в бъдещето. Който играе най-добре, той ще бъде на терена ", безапелационен е наставникът на ЦСКА.

" Не е моята работа да приказвам за прехвърляния. Имам доста стремежи. Марселиньо Кареасо е болен четири дни и през днешния ден тренира за първи път. Майкъл Естрада също не е упражнявал задоволително, с цел да играе през днешния ден, това е застраховка. Няма развиване със обстановката с Бисмарк Чарлс, доколкото знам ", приключи Нестор Ел Маестро.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР