Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира утрешния двубой с

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира утрешния двубой с
Коментари Харесай

Любо Пенев към БФС: Хората медитират и очакват информация

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разяснява утрешния дуел с Берое, както и даде мнение за неяснотите към новия формат на елита.

Вижте какво сподели експертът на конференцията преди срещата със заралии, който е от 20:00 часа:

" Очакванията са позитивни. С какво ще ги излъжем, ще видите на следващия ден. Може би с доста промени в нашия състав, или най-малко няколко, които те не чакат, само че ние си гледаме нашия тим. В никакъв случай мачът не е протоколен. Това са футболисти, които са към първия тим. Ще има промени и някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат присъединяване. Мачът е безусловно сериозен и би трябвало да се отнесем професионално към нашите задължения. Абсолютно никога мачът не е протоколен. Никакво подценяване. Всеки мач би трябвало да се изиграе както би трябвало - на оптимални обороти за всеки един и да покаже максимума от своите благоприятни условия ".
 ЦСКА пусна билетите за Берое
ЦСКА пусна билетите за Берое

Срещата е в сряда

" Аз виждам тези футболисти от два месеца откогато съм тук. Аз мога да похваля тези футболисти. Утре затваряме шампионата, ясно е класирането, ясно е кой къде ще играе. Остават някакви баражи, макар че не се знае в кой град ще се играят, в какъв брой часа и така нататък, само че това не е мой ангажимент. Това е тематика към БФС. Хората сега медитират и чакат някаква информация ", сподели още Пенев.

Доволен съм от това, което се случи в последните два месеца, откогато поех тима. Тогава сложих три цели - първенец, купа и класиране в Европа. От тези три цели постигнахме две. За мен това е едно положително показване за клуба за това малко време, в което работихме дружно. Трябва да продължим по този метод и да подобряваме. Това ще стане. Това са тематики, върху които се работи. В момента ме интересува мачът на следващия ден. Да създадем една подготовка, да са свежи, да си починат.
 До дни става ясна лятната селекция на ЦСКА
До дни става ясна лятната селекция на ЦСКА

Вижте детайлности

Поставям се на мястото на другите тим. Не е обикновено те да не знаят с кого играят, къде играят от какъв брой играят, на кой стадион. Мен ме интересува какво се случва във футбола, по тази причина вадя тази тематика. Интересувам се. Следя българското състезание, проследявам доста тимове.

Мотивацията е добра. Загубихме оня ден (бел. ред. - от ФК ЦСКА 1948), има си аргументи и то съществени, само че в този момент мислим за утрешния мач. Причините са в нас и най-много в мен. Най-отговорният човек съм аз - старши треньорът. Продължаваме да работим, има доста неща върху, които да подчертаваме ", сподели още Любо Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР