Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от победата

...
Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от победата
Коментари Харесай

Акрапович: Играчите се притесняват, когато не вкарат в два мача

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана удовлетворен от успеха с 1:0 над Етър на стадион „ Българска армия”. Единствения гол за триумфа на „ червените” вкара резервата Рафаел Енрике, секунди, откакто се появи в игра през втората част.

„ Знам за качеството на играчите си, знам по кое време ще вкараме гол, и по кое време няма. Играчите се тормозят, когато не са вкарвали в два следващи мача. Показахме през днешния ден положителни неща.Трябваше да вършим играта, а те да разрушават. Справихме се доста добре”.

„ Най-трудно е да вкараш, най-лесно е да допуснеш. Ако позволиш на съперника да ти създадем контраофанзива. Трябва огромна дисциплинираност в отбрана. Връщахме се обратно. Беше доста мъчно за мен с травмите. Амос Юга имаше проблеми. Същото се случи и със занев. Чакаме и Пеняранда. Техните травми не са такива, че да не отсъстват по един месец, само че са такива, които не им разрешават да играят и не мога да рискувам”.

„ Винаги промяна на треньора не е положително нещо тима. Жал ми е за този човек. Защото той един от най-качествените треньор. Успя да построи ново лице на Ботев Враца. Жал ми е за толкоз добър треньор, че напуща. Ще се концентрираме за мача в четвъртък”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР