Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели очакванията си
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Шансове за шампиони? Няма смисъл да се говорят нереални неща

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев показа упованията си преди дуела с Черно море във Варна. В неделя " алените " гостуват на " Тича " в среща от 28-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на столичния отбор съобщи, че третото място е действителната цел пред неговия тим.

" Черно море е един от най-добре представящите се тимове и доста мощен хазаин също по този начин. Знаем силата на техния тим. Имат доста добър старши треньор в лицето на Илиан Илиев, който дълги години прави добра работа.

За терзание не може да става въпрос, има много мачове до края. Още повече, че единствено след три кръга ще се отдели първата шестица. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва следва развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният. 

Шансове за първенци? Не, аз съм по-реален човек. Мисля, действително и трезво. Няма смисъл да се приказват такива думи и нереални неща. В момента сме на трето място и в случай че можем да го устискаме, ще бъде добре. А към този момент всеки мач играем за победа, без значение против кого. Но това са мощни думи, че можем да се намесим в битката за купата, поради обстоятелството, че с тимовете пред нас точковата разлика е огромна ", сподели Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР