Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след равенството срещу Марибор

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след равенството срещу Марибор
Коментари Харесай

Този път Мъри е доволен, НО посочи два аспекта, които трябва да оправи

Старши треньорът на Станимир Стоилов приказва след равенството против Марибор - 2:2. Мъри призна, че е удовлетворен от мача, само че въпреки всичко отговори, че е имало и негативи. Специалистът уточни в елементи в кои връзки би трябвало да се подобрят " сините ".
" Видях много позитиви в тази контрола, имаше голямо предпочитание, много добра организация. Футболистите се пробваха да вкарат концепциите, които имаме - за надзор на мача, за висока преса, за динамичност. Имаше и негативи. Трябва да работим върху самостоятелните неточности пред вратата, върху завършващата фаза, да имаме и убеденост.
Отборът е много млад, обикновено е да има пропуски. Доволен съм през днешния ден от желанието и метода, по който играхме. След като могат да играят с Марибор на обичайно равнище, за какво да не играят в нашия шампионат младите играчи? Имаме по-високи условия към тях, ние, треньорите, ги образоваме. Пътят на Левски минава през млади играчи, също по този начин през изтърпяване и на отрицателни резултати. Трябва да сглобим тим, който да играе на високо равнище в шампионата и в Европа.
Избягвам самостоятелните оценки. Филип има чудесни качества, би трябвало да го развием. Не сме нарушили бюджета от предходната година. Колкото идват, толкоз си потеглят. Нямаме непотребни разходи. Имаме окомплектован тим, чакаме и Георги Миланов. Имаме сериозна конкуренция. Дори някои играчи да изоставен, можем да ги сменяем с играчи от школата " - съобщи Стоилов пред " Диема спорт ".
Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР