Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, сподели мнението си

...
Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, сподели мнението си
Коментари Харесай

Загорчич: Не съм доволен от играта, чака ни още много работа

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, показа мнението си след загубата с 1:3 от съветския Рубин Казан по време на лагера на „ белите “ в Турция.

„ Мога да съм удовлетворен от тичането, като игра не мога да съм удовлетворен. Очевидно е, че съветският тим е доста по-подготвен от нашия. Имахме си своите обстановки, които не успяхме да използваме. Даже изпуснахме дузпа при резултат 0:0. Чака ни още доста работа и би трябвало да имаме вяра в себе си “, стартира Загорчич.

„ Още кондиционна подготовка, в идната седмица ще стартираме да се занимаваме и с тактичност. Надявам се в идващите мачове да изглеждаме по-добре “.

„ Момчето (б.р. - Сантана Барбоса) дойде през вчерашния ден. Пуснахме го в този мач поради самата игра. Ще забележим в тренировките и в идващия мач ще преценим. Засега това е ситуацията “, сподели Заги по отношение на бразилеца, който е на проби.

„ Не знам за предложения към наши играчи, това е въпрос към президента. Буше се прибра във Франция. Нямаме време да го чакаме, имаме и наши момчетата в школата, по-добре тях да постановяваме. Куентин Зеедорф е контузен, тъпо, той сподели, че е добър футболист “, сподели още Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР