Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, пое вината за

...
Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, пое вината за
Коментари Харесай

Загорчич загатна за проблеми в Славия: С шефовете изобщо не си говорим

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, пое виновността за загубата с 1:2 в гостуването на Арда. Опитният експерт обаче загатна и за проблеми в тима, откакто разгласи, че не си комуникира с ръководстото на клуба.

„ Щом сме изгубили, значи е справедливо. Това се повтаря доста мачове. Във всички, в които не взехме точки, играхме по този метод. Виждам повода в себе си и поемам виновността. Момчетата направиха, всичко, което могат. Гледаме напред и ще забележим какво ще стане “, сподели Загорчич минути след края на мача в Кърджали.

„ Няма да съм недодялан, само че направихме неточности, две обикновени неточности, които Арда употребява и вкара два гола. Опитахме да се върнем. Вкарахме 1 гол, само че не успяхме да вкараме втори и загубихме мача “, сподели още той и призна:

„ Четири мача без победа и все едни и същи неща. Не знаем какво ще стане. Аз съм отговорен, поемам виновността и ще видя какво ще вършим “.

„ Какво може да значи? Когато тимът не върви, губи мачове, не взема точки, треньорът е отговорен “, добави треньорът на Славия.

„ Аз с шефовете не приказвам въобще. Това може да оказва въздействие “, призна той.

„ Уважение и отношение “, приключи Загорчич за това какво би трябвало да се случи сред него и управлението на „ белите “, с цел да се възстановяват нещата в клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР